sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Dresden, Germany

Eilen illalla tosiaan saavuttiin takaisin koti-Puolaan (hehe) parin päivän reissulta tuonne Saksan Dresdeniin. Lämpötilat ei ihan suosinut meitä, varsinkin perjantaina oli hyytävän kylmä eikä ulkona tarjennut ihan koko päivää olla. Lauantaina tosin vähän lämpeni ja aurinkokin paistoi. Taitaa se syksy pian tännekin tulla! Laitanpas nyt tähän sitten kunnolla kuvia, here you go!

Fauenkirche, kertaalleen sodassa pommitettu ja senjälkeen uudelleenrakennettu

Ja sisältä samainen



siskokset!

vähän perhepotrettiakin :)

Kuuluisan joulutorin rakennus oli jo käynnissä, ja aukeaakin jo reilusti Marraskuun puolella. 




Ihan älyttömästi siellä oli graffiteja, joka talon ja roskiksen kyljestä löyty meinaan! Osa ihan hienoja ja osa vähän vähemmän hienoja...




Lauantaina me sitten treffattiin saksalaista tuttavaperhettämme Schrammeja, ja mäkin näin pitkästä aikaa ystävääni Veraa! Ei olla pariin vuoteen nähty mun asuessa Suomessa, niin oli tosi kiva jakaa kuulumisia ja ylipäänsä nähdä pitkästä aikaa! Dresdenhän ei ole kaukana täältä Wroclawista, autolla vaan noin 2 tuntia ja junakin kulkee, joten enköhän minä ainakin tule tuolla vielä vierailemaan, ja Vera myös täällä :).

Suloinen Miła-koira, jonka olen nähnyt viimeksi ihan pentuna :)


Ja tietysti minä ja Vera <3

Vaikka oli kiva reissata, niin tänään tietysti painaa taasen läksyt vähän päälle, joten meikäläinen lähteekin tästä lukemaan Hamlet-näytelmää. Viikonlopunjatkoja sinnekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti