perjantai 10. elokuuta 2012

Oceans apart, day after day, and I slowly go insane


Noniin nyt vihdoinkin päivittelyä mun aivan mahtavalta kesälomalta, ihan ekana sen Suomen reissun muodossa. Ekaks täytyy vielä kiittää kaikkia sovituista ja ei sovituista treffauksista, ihanista hetkistä, muisteluista ja uusista muistoista ja muutenkin kaikesta - ne teki tästä ihan parhaan reissun! Oli ihana käydä kotona. Tämän vuoksi kuvamatsku jäi kuitenkin varsin vähäiseksi, koska joka hetkestä oli nautittava, mutta näin tällä kertaa.

Meidän reissuhan alkoi auton kyydistä 6:n tunnin köröttelyllä Puolan rannikolle Gdyniaan, josta yön vietettyämme jousimme lautalle ja suuntasimme Helsinkiin. Tuo lauttamatka kesti aika tarkalleen vuorokauden verran, ja toteutettiin tää matkustaminen nyt tällä kertaa näin ihan oikeastaan parista syystä - että meillä olisi auto sitten käytössä, ja että Unnan hamsterikin pääsis mukaan reissuun.




Koti-Suomeen saavuttuamme löydettiinkin itsemme aika pian Valkeakoskelta ja molemmista mummuloista ennen seuraavana aamuna Tampereelle suuntausta. Mummulassa on aina mukavaa :).

kuvassa mummulan naapurin ihana hauvavauva






Koska meidän oma koti on vuokrattuna, me vietettiin ensimmäinen viikko reissustamme asumalla Lapinniemen kylpylän loma-osakkeessa. Tämä sopi kuvioihin hyvän sijaintinsa vuoksi myös siksi, että saimme viikoksi vieraaksi siis mun ihana ystävän Kingan täältä Puolasta. Meillä oli aivan upea viikko!




Pyynikin näkötornilla
Onneksi lomaan mahtui myös serkkupojan rippijuhlat Vihdissä - on se vaan kumma kuinka nopeasti sitä kasvaa! Oli tosi ihana nähdä sukulaisia ja juhlistaa tätä isoa askelta myös serkun seurassa.






Yhden päivän vietimme tietysti Särkänniemessä. Mullakin oli hetki taas vierähtänyt edellisestä visiitistä, joten oli kiva käydä, ja cmon pitihän se upouusi Angry Birds-landkin käydä tsekkaamassa...



Vietettiin myös paljon aikaa ihan vaan Tampereella kauniissa paikoissa hengaillen, muutamassa museossa (muumimuseo, oh yes!), paria mun kaveria treffaten ja tietysti käytiin myös iltaa viettämässä ja katsastamassa sitä klubimenoa täällä Suomessa, kun se on mullekin jäänyt vallan mysteeriksi Puolassa asuessa. Oli ihan mahtava viikko ihana ystävän seurassa <3

Kingan lähdettyä luovutettiinkin meidän asunto Lapinniemessä, ja oli aika hyyrylöidä kavereitten luona. Ekana iltana treffasin ihania vanhoja rellutovereita ihan yllärinä, ja oli ihan mahtavaa jutella pitkästä aikaa, teitä on ollut tosi ikävä, kiitos siis Tiia ja Jamppu! Yön vietin Ylöjärvellä tai no oikeastaan mökillä jossain siellä päin Sannan kanssa - saatiin jopa puusauna kaksin syttyyn ja käytiin yöuinnilla kastamassa mun talviturkki jäätävässä vedessä, mainitsematta sitä että Ylöjärvelle alunperin päädyttiin milläs muullakaan kun Sannan veljen mautolla ajaen, Sanna jotenkin ajokortinkin jo omaavana koki tän nöyryyttäväks. Kiitos serkku!

Seuraavana päivänä suuntasinkin sitten (autolla tälläkertaa...) Sannan kyyditsemänä Tammelaan ihanan Matildan luokse. Vietettiin todellakin laatuaikaa, käytiin mm. leffassa ja katottiin Frendejä enkuks kirjotuksia ajatellen. Kiitoksia mun hoidosta myös Mallalle!

Tämän jälkeen suuntava oli Vilppula ja mun siskon kummeilla vierailu, ja tietysti jälleen yhden ihanan ystävän Idan näkeminen! Tästä oli tosiaan aikaa, ihan liikaa aikaa, ja oli kyllä taas mahtavaa!



Meidän perheet tuntien jotain kilpailemista oli taas paremmuusjärjestyksen selvittämiseksi hoidettava, tällä kertaa pelattiin pingistä. Ja mestarit löyty tietysti lopulta hyvin epävirallisesti mun ja Idan tiimistä, hyvä me!




Käytiin myös naapurinperheiden kanssa Haikan saunalla Pirkkalassa saunomassa sekä grillaamassa - järvivesi oli edelleen yhtä kylmää, mutta kun nyt kerran vuodessa suomessa niin kyllä se 18C kestettiin...


Kuten siis käy ilmi, kaiken kaikkiaan ihan mahtava loma oli Suomessa! Ens kerralla kerronkin sitten vähän Italian kuulumisia, siihen asti tsemppiä koulunalkuihin Suomessa (oli pakko vähän näpäyttää, mullakun on vielä se 3 vko jäljellä...)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti