torstai 9. helmikuuta 2012

I made it through the wilderness, somehow I made it through


Moikka taasen, nyt niitä lupailemiani Prahan terkkuja! Eli matkasin siis Prahaan kansainvälisen koulun koripallojoukkueen matkassa, pestinä kakkosvalmentaja. Teen tuota oikeastaan ensisijaisesti ihan mun CAS-ohjelman takia, tosin kyllä mietin että vaikkei mulla oliskaan tuota kouluvelvoitetta, niin kun mua siihen kysyttiin niin oisin kyllä varmaankin silti suostunut. On meinaan huippukivaa hommaa! Matkattiin bussilla, täältä ajaa Prahaan noin 3 ja puoli tuntia, paitsi bussilla tietty vähän pidempään. Oli ihan mahtava reissu kaikinpuolin, loistavat neljä peliä ja mahtavia onnistumisia, ja tietysti upea Prahan kaupunki, jossa ollaankin vierailtu aikaisemmin jo kahdesti, ja tullaan varmasti käymään vielä monta kertaa, sen verran ihanasta paikasta on kyse!

Lauantaina pelien loputtua muiden lähtiessä kotiin me jäätiin vielä perheellä viettämään iltaa ja yötä Prahaan, koska porukat tuli katsomaan pelejä ja mun siskohan siis tähditti tätä koulun joukkuetta :). Shoppailtiin ja käytiin syömässä sekä vielä illan pimetessä kävelyllä jäätävän kylmässä kelissä, tässä kuvia sitten siitä öisestä Prahasta :).


Upea vanha kuninkaanlinna-alue kuuluisalta Kaarlen sillalta kuvattuna.

Keskusaukio, jossa mahtavat katedraalit sekä se kuuluisa kello tuossa vasemmalla!

Meikä vähän tärähti ;) nassun väristä voi päätellä että ilma oli jokseenkin kirpakka..



Nyt tarttis käpötellä tuohon kampaajalle varaamaan kampaaja-aikaa, jotta ei juurikasvu ihan näin törkeeltä näyttäis sitten vanhoissa viikon päästä - hui, enää niin vähän aikaa, viikon päästähän sitä ollaan taas jo lentokoneessa matkalla sinnepäin! Adios taas ja palaillaan :-)

1 kommentti:

  1. kivan olonen blogi :) käy tsekkaa mun jos kiinnostaa

    http://tttiina.blogspot.com/

    VastaaPoista