perjantai 24. helmikuuta 2012

Yellow diamonds in the light and we're standing side by side


Pitkästä aikaa taas, pahoittelen jo ties kuinka monetta kertaa, elämä vaan tuppaa olemaan aika kiireistä nykyään! Oon nyt kuitenkin sopivasti kolmatta päivää kuumeessa, joten pääsin vihdoinkin päivittelemään myös tätä blogia, tällä kertaa fiilistellen noita Wanhojen tansseja, joita varten siis reissasin Suomeen. Tanssimaanhan en luonnollisesti päässyt, ihan jo senkin takia ettei tanssien opettelusta olisi tullut mitään, mutta halusin silti fiilikseen mukaan, joten laittauduin myös tilaisuuteen sopivaksi ja osallistuin sekä illalliselle että jatkoille :). Huikea päivä oli, tässä sitä nyt vähän kuvien muodossa!


Eli tältä näytti siis tukka aamulla, taitava äitini teki kampauksen, johon olin kyllä tosi tyytyväinen! Vähän se ehti sitten päivän mittaan lähteä pois paikaltaan, mutta hiuslakalla ja muutamalla pinnillä saatiin asia hoidettua!


Aamulla suuntasin ensin oman koulun esitykseen soittamaan musiikkeja, jonka jälkeen käväisin katsomassa myös kavereitteni tansseja, tällä kertaa TYK:illä. Tosi ihanalta näytti! 






TYK:iltä suuntasin takaisin kohti Rellua ja sieltä Pyynikin palloiluhallille seuraamaan ja valokuvaamaan sitten niitä oman koulun tansseja - olihan se kieltämättä vähän haikeaa istua siellä katsomon puolella muitten tanssiessa. Toisaalta mulla oli siten mahdollisuus nähdä kaikki tanssimassa, itse tanssiessa kun ei kokonaisuutta oikeastaan näe. 




Yhdeksän upean tanssin jälkeen oli tietysti huikean freestyle-omantanssin vuoro ;)



Tanssien jälkeen suunnattiin sitten Finlaysonille Palatsiin illalliselle - pakko myöntää että ruoka ei ollut mitenkään kovin herkullista.. Sieltä valokuvien oton jälkeen takaisin koululle tanssahtelemaan vanhemmille, jonka jälkeen suunnattiinkin sitten jo laittautumaan jatkoja varten! Oli tosi huippu ilta, vaikka loppuikin sitten jo vähän kesken. Toisaalta olin kyllä myös tosi väsynyt, muutenkaan en tuon pikaisen Suomen reissun aikana kyllä ihan hirveästi ehtinyt nukkumaan! Lauantaita vietin taas Koivistonkylässä ystäväni Lauran kanssa lähinnä kotona löhöten ja edellisyöstä toipuen. Saunottiinkin vähän ja tietysti vietettiin laatu-aikaa yhdessä! 




Sunnuntai-aamuna hyppäsin sitten 5:45 bussiin Tampereelta kohti lentokenttää ihan kamalassa kelissä, ja niinhän siinä sitten kävi että mun puolen tunnin vaihtoaika Kööpenhaminassa ei riittänyt, ja kotiin jouduin matkaamaan vielä Münchenin kautta. Puolelta päiviltä kotona olemisen sijaan laskeutui kone Wroclawiin ennen seitsemää illalla, ja muutenkin väsynyt reissaaja oli kyllä pidentyneestä matkasta varsin uupunut. 

Kiitos vielä kaikille mahtavasta reissusta, tansseista, jatkoista ja seurasta ylipäänsä! Kesällä sitten seuraavan kerran Suomeen ;). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti