tiistai 20. maaliskuuta 2012

Open mind for a different view, and nothing else matters


Sitten vihdoin oikein kunnon kuvallista postausta, tällä kertaa Bratislavan-reissun muodossa! Tämä matkahan taitettiin taas kerran sen luotsaamani koripallojoukkueen kera, tällä kertaa kohteena Bratislavan kansainvälinen koulu. Ainut mutka matkaan syntyi, kun sen oikean valmentajan nuori poika sairastui keuhkoputkentulehdukseen, ja meikäläinen joutui selviämään tuosta valmennuspuuhasta ihan omine nokkineni! 


No, hyvinhän siinä sitten loppujen lopuksi kävikin, kun kaikista peleistä tuli voitto. Aika huippufiilis kyllä! Mä vietin myös sitten illan ja yön host-siskon luona. Natalia asuu yksin Bratislavassa, kun vanhemmat asuvat Uzbekistanissa, ja vietettiin iltaa myös ystävänsä Asyan kanssa - ihan mahtavaa seuraa oli, ihana tutustua uusiin ihmisiin! :)


Pelien jälkeen jäätiin taas omalla perheellä viettämään iltapäivää ja seuraavaa päivää Bratislavaan - paikka oli meille ihan uusi tuttavuus, joten oli kiva kierrellä ympäriinsä ja tutustua kaupunkiin. Ja kaunis paikka olikin!








Tässä kyseessä on tuollaiset laatat, joiden päälle astumalla sai aikaan pienen kellon helähdyksen. Me innokkaina heti tietty testaamassa!



Ei se oikeesti se sisko oo mua noin paljoo pitempi, se vaan seisoo ylempänä tossa mäessä... Piti tehdä selväks tämä fakta!


Lauantai-iltana käytiin syömässä huippuruokaa toisen suomalaisperheen kanssa, jotka täällä Puolassa asustelevat ihaan melkein naapurissa. Sunnuntaina ehdittiin vielä shoppailemaan valtavaan ostoskeskukseen, ennenkuin yhden jälkeen lähdettiin ajamaan kohti koti-Puolaa. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka tuo Bratislavakin, ja meillä kartassa yksi paikka enemmän rastittuna!


1 kommentti:

  1. ihana blogi! (:

    tsekkaa jos jaksat:
    http://rumuusontarttuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista