torstai 29. maaliskuuta 2012

She taught every angel to rearrange the sky, so that each and every woman could find her perfect guy


Torstai-päiviä täältä kevään keskeltä! Tänpäiväsestä matikankokeesta selvitty, ja jokseenkin kunnialla myös, joten nyt voi stressin taas jättää hetkeksi syrjään! Mulla menee aina koko edellinen viikko stressatessa, nytkin tähän kokeeseen on kyllä luettu ja siinä samassa myös stressattu oiken olan takaa... Onneksi pian on mun 6 päivää kestävä Pääsiäisloma, jonka aikana saadaankiin ihania vieraita Suomesta! Luvassa on muun muassa paljon shoppailua ja ehkä yks vähemmän 'mielekäs' reissu tuonne Auschwitziinkin.


Huomenna suunnataan päiväksi Wroclawin yliopistolle suorittamaan erästä kemianlabraa, ja lauantaina pidetään Girls night in vol. 2 yhden mun kaverin luona tässä lähellä - ihanaa viikonloppua on siis myöskin luvassa! Tällä viikolla on ollut joka päivä ihan nahkatakki-balleriinakeli, 20 asteen tienoille ollaan kivuttu muuten paitsi tänään, kun iltapäivästä yllätti vesisade. Tässä mielessä on ihan kiva olla täällä verraten siihen Suomen säähän... ;)


Viime perjantaina mulla oli vapaapäivä ja kävinkin ystäväni Agatan kanssa katsastamassa heti tuon Nälkäpeli-elokuvan. Leffa kyllä yllätti meidät molemmat, oli erittäin hyvä, ja minäkin kirjan lukeneena pidin kyllä kovasti! Joten suosittelen. Nyt vielä viimeinen läksypuristus, joskohan se viikonloppu sieltä pian jo tulisi :)

psst: molemmat kuvat weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti