perjantai 4. toukokuuta 2012

Maybe I'm a dreamer, but I still believe, I believe in hope, I believe the change can get us off our knees


Grüßen aus Berlin! No ei, kyllä tässä on jo eilen kotiuduttu, ja paraillaan tiestysti telkkari auki ja Suomen peli käynnissä - tokalla tauolla on hyvä kirjotella! Mun hyväbloggaripuoli tulee taas vaihteeks esiin, omia kuvia taas pitkästä aikaa, tällä kertaa kohteena siis itse Deutschland.


Sisko suuntasi siis lomaviikolla koripalloturnaukseen, ja me muut sitten sinne Berliiniin, kun sattuu olemaan tuossa 3:n tunnin kätsyn ajomatkan päässä. Huippukiva hotelli sijaitsi aivan Kurfürstendammin  kulmalla, joten jalan oli hyvä kulkea. Eihän me tuolla ihan ekaa kertaa vierailtu, joten pakkonähtävyydet on tsekattu jo muutamaan kertaan, ja tämä reissu oli pyhitetty shoppailulle ja muuten vaan käppäilylle ja fiilistelylle.


Tuo puoli Berliinistä on varsin kaunista seutua, toisin kuin osa keskustasta ja erityisesti Potsdamerin seutu, jossa nämä kauniit vanhat rakennukset korvaavat rumat betonikerrostalot.





Tiistaina perille saavuttuamme lähdimme vaan syömään hyväksi havaittuun Argentiinalaiseen ravintolaan, sillä kello alkoi olla paljon ja Saksassa, niinkuin täällä Puolassakin oli pyhäpäivä, ja kaikki kaupat siis kiinni. Keskiviikkona iskä sitten suuntasi päivän työreissulle Espanjaan, ja me suunnattiin äitin kanssa sitten minnekäs muualle kuin shoppailemaan. Ostoskadun kaupat tuli kierrettyä, ja paloihan sitä rahaakin ihaniin kesävaatteisiin ja muutamiin uusiin meikkeihinkin. Lounastamassa ja samalla päiväkahvilla poikettiin missä muuallakaan kuin Starbucksissa.




KaDeWe:ssä käytiin etsimässä mulle uutta poskipunaa - löytyihän se, ja samalla Benefit:n myyjä halusi ihan kokonaan meikäläisen uudestaan meikata, siitä johtuen punaiset huulet ja astetta enemmän silmämeikkiä. En kyllä pistänyt pahakseni ollenkaan!


Pienen hotellilevon jälkeen suuntasimme U-Bahniin ja Potsdamer Platzille, kohteena tuo ostoskeskus Arkaden. Ongelmaksi osoittautui itse keskuksen löytäminen - onhan se taito piilottaa kokonainen valtava ostoskeskuskin! Pienen pörräilyn ja yhden kysymisenkin, joka ei kyllä tuottanut tulosta jälkeen löysimme vihdoin perille, ja kyllähän sieltäkin jotain mukaan lähti :).




Torstaina päivällä suunnattiin sitten takaisin kotia kohti viettämään loppua kevätlomaa täällä Wrocsussa. Tänään ilma jo ehti vähän viiletä, ja samanlaista on luvattu ensiviikollekin, mutta kyllä se 20-astetta silti ylittyy joka päivä ;).


Sain Frozen Yogurtia, siitä varsin muikea ilme




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti