lauantai 24. syyskuuta 2011

Someday I'll be Saturday night

 Päätin tänään, että tästä eteenpäin tän blogin kieli on ihan tää kotimainen suomi, ihan vaan jo senkin takia että mulla on joku keino jolla vähän ylläpitää tätä kielitaitoa, ja onhan se nyt muutenkin aika paljon luonnollisempaa! Asiaan kuitenkin; iskä ja äiti toi tänään mukanaan aika toivotun yllätyksen käydessään vähän telkkariostoksilla - sen uuden telkkarin lisäksi tietty ;) Vanha nimittäin hajosi muutossa! Nimittäin uuden upean kameran, Nikon D3100 malliltaan, ja tää lauantai onkin mennyt sitten sen opettelemiseen. 

Poseeraaminen tuntu ekstrakivalta uudelle kameralle :P Äitikin edustaa!

Kun kamera oli saatu ladattua suunnattiin keskustaan perhelounaalle - ja samalla vähän testailemaan sitä uutta vehjettä! Päädyttiin yhteen vakkaripaikkaan, Darea nimeltään, josta saa maailman parasta aasialaista! Syöminkien jälkeen käppäiltiin keskustan Rynekille valokuvailemaan ja nauttiin tästä Euroopan syksystä - lämpötila nousi kyllä vielä yli +20.  




Rynekillä on aina ihan mahtava tunnelma, ja siellä on aina paljon erilaisia katutaiteilijoita. Tämä kaveri kiertää Eurooppaa flyygelinsä kanssa soittamassa ihmisille. Soitti tuttuja biisejä, mutta omilla upeilla sovituksillaan, ja olihan ne molemmat levyt pakko ostaa kun niin upealta kuulosti, hintaa yhdellä levyllä kun oli 30zl eli pyöresti 8e. Kaverin nimi on Arne Schmitt, suosittelen! Levyiltä löytyy mm. Beatlesia, Michael Jacksonia, Elton Johnia sekä Metallicaa :).


Huominen täytyneekin taas pyhittää koulujutuille - niitä kun on taas kertynyt ihan kiitettävä määrä. Ja reeneille tietysti, löydettiin nimittäin mulle myös koripallojoukkue, joka on ainakin viime viikon perusteella vaikuttanut oikein kivalta! Toivottavasti aika riittää tähän kaikkeen tekemiseen, ei ainakaan tylsää tule!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti