tiistai 27. syyskuuta 2011

Sweet Home Alabama

Ajattelin nyt vähän esitellä tätä meidän kotia, vähän sisältä ja ulkoakin. Asutaan tosi hyvällä etäisyydellä keskustasta, ratikka menee 400 metrin päästä ja bussi vähän vielä lähempääkin - sitä en tosin ole vielä kokeillut. Ratikoita tosiaan menee usein ja suoraan kouluille plus sitten oikeestaan mihin tahansa keskustaan tai muualle kaupunkiin. Ihan vieressä on pieni joki sekä iso puisto, jossa on merkitty lenkki lenkkeilijöille. Myös pienet kaupat löytyy ihan tosta 200 metrin päästä, eikä isolle marketillekaan aja kuin 10 minuuttia.


Tässä tosiaan vähän näkymää tosta etupihalta, tuoltahan se koti nyt täällä näyttää :). Alakerrassa ei oikeestaan muuta kuin autotalli ja pyykkitilat, keskellä sitten olohuone-keittiö materiaalia sekä äitin ja iskän makkari, ja ylhäältä löytyy sitten mun ja siskon huoneet.


Seuraavaksi vähän olkkaria ja ruokailutilaa. Kaikkialla talossa on valkoiset kiviseinät, joten sisustaminen on ollut aika helppoa - ja toisaalta näyttää tosi siistiltä nuo valkoiset seinät, tekevät talosta ison ja valoisan!


Paljon isoja ikkunoita löytyy myös, aikas kiva!


Yläkerrasta löytyy siis mun ja siskon huoneet sekä tällainen iso, avara tila, josta löytyy musajutut, vähän kirjaston tynkää sekä tuleva peli- ja leffatila, joka on tosin vielä vähän vaiheessa! No, muutostahan on vasta 5 viikkoa että eiköhän tämä annettane anteeksi...



     


Sitten ois mun huonetta pikkusen, vähän kirjahyllyjä plus oma taulu :). Sänkykin vilahtaa tuossa hieman, ja työpöytä löytyy tosiaan täältä kirjahyllyjen vastakkaiselta seinältä. Ei mikään hurjan kokoinen tämä, sen takia esim tuo Ikean uusi vaatekaappi on sijoitettu tuohon rappukäytävään ettei veisi huoneesta tilaa - mun huone on siis sopivasti rappukäytäväss, ja tuosta vierestä menee sitten erillinen ovi tuonne varsinaiseen yläkertaan. Ihan kätevä systeemi ainakin mun mielestä ;).

Oon myös vallottanut porraskäytävän ikkunahyllyt omille tavaroilleni ja muutamille valokuville

Yläkerran isoista ikkunoista näkyy tällänen maisema!

Sunnuntaina käytiin myös vähän käppäilemässä tuolla keskustan Oder-joen varrella, siellä on puistoja ja kahviloita, joissa on kiva viettää aikaa. 




Piti siristää kun oli kirkasta...

Täällä on nuo lämpötilat pysynyt vielä hyvin ylhäällä, yli kahdenkymmenen ollaan menty vielä joka päivä! Vähän suolaa haavoihin sinne Suomeen päin...

7 kommenttia:

  1. vähä siisti talo teillä :))!!

    VastaaPoista
  2. heeei ihan sika hieno toi teijän talo :)) ps mulla on oikeesti ikävä sua !! <3 t tiia

    VastaaPoista
  3. mustakin tää on tosi kiva! :)) mutta ikävä on :(( love you both <3

    VastaaPoista
  4. oiiii ihana talo, ootan et pääsen kyläileen:) miss you too <3 sanna

    VastaaPoista
  5. parempi tullakkin sanna! haha samma här <3

    VastaaPoista
  6. jjooo mikä talo! :DDD haluun nii tulla joskus käymää! ;)) t.Makkee

    VastaaPoista
  7. nonii Malla, varaan lentoja sit hopihopi ;))

    VastaaPoista