maanantai 17. lokakuuta 2011

angry birds

Viikonloppu sujui siis varsin rauhallisissa merkeissä, ja niin tää aamukin, kun kuudelta heräämisen sijaan heräilin kaikessa rauhassa kahdeksalta vain toteamaan että kaksi ensimmäistä tuntia tuli missattua! Tais saksanopettaja tykätä... Pääsin kuitenkin kouluunkin asti, ja sieltä yllätysyllätys reeneihin!




Sain myös maailman hienoimman ovikyltin, nimittäin meillä kyläilemässä oleva Tomppa 8v taiteili mulle käheen angry birds-ovikyltin mun oveen. Pakkohan se oli samantien oveen laittaa!

Huomatkaa puhekupla 'jee' !!

Tänään koulussa (TOK <3) keskusteltiin aiheesta 'How to be a Pole' (=kuinka olla puolalainen). Ajattelin ihan teitä varten koota tähän muutaman tärkeimmän kohdan, huomatkaa, että suurin osa näistä tuli ihan puolalaisten suusta!

1) Complain about everything
2) Dress up for every occasion, never wear sweatpants in public
3) Wear  high heels from young age
4) Have creativity in swearing
5) Obtain a sarcastic sense of humor
6) Joke about the Germans and the Russians - a lot
7) Do not be surprised when the bus/tram/train doesn't come in time - it never will
8) Refuse to speak any other language except for Polish - even if you could

Nyt vähän tuskailua CAS-juttujen ja muutenkin läksyjen kanssa, tiedossa vaihteeks raskas viikko! Jotain uutta yllättäen , huomaan että nää mun tekstit on aika koulu-reenit painoitteisia, mutta ei voi mitään kun ne sattuu oleen nyt ihan päällimmäisenä mun elämässä, eikä kavereille plus kaikelle muulle tunnu jäävän aikaa :((. Harmi sinänsä, mutta eiköhän tää tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti