torstai 6. lokakuuta 2011

"Eihän ikävä tapa vaikka se vähän kivuttaa"

Kiireellä ollaan taas menty tämäkin viikko! Viikonlopun reeneissä uusi (varsin pelottava ja isokokoinen!) valmentaja kysäisi ohimennen vähän ontuvalla kielitaidollaan josko haluaisin lähteä pelaamaan uuden joukkueen kanssa keskiviikkona, ja meikäläinenhän oli tietysti heti lähdössä! Tiistai-iltana sain peliasun uuden peliasun, jonka tosin jouduin palauttamaan heti, käteeni ja tiedon siitä mistä on lähtö ja monelta. Hienolla seuran minibussilla mentiin siis pelipaikalle keskiviikkona, ja ihan mukavaan voittoonhan se eka peli päättyikin ;).

pakko laittaa kuva!

Sain myös kuulla, että tällä viikolla koulua on myös lauantaina, ihan normaalin maanantaipäivän työjärjestyksen mukaan eli houkuttelevasti 7:30-15:50, eli se siitä viikonlopusta! Tuolla tehdään vapaaksi halloween ja sen jälkeinen All Saint's Day, joten ei parane valittaa. 

Tällä viikolla on ollut vähän sellasta ikävänpoikasta sinne Suomeen päin, alkaahan sitä vihdoin tässä kaiken kiireen keskellä tajuta että täällä ollaan eikä takasin Suomeen oo vähään aikaan paluuta. Varsinkin kun se lähtö tuli niin äkkiä! Eli kaikille kavereille ilmotusluontoista asiaa, tänne sieltä ASAP vierailemaan! Mäkin yritän raahautua sinne jossain vaiheessa. 

PS. Mulla on ihan huippu matikanopettaja, sen lemppari sanontoja on mm. shit happens ja KISS aka Keep It Simple Stupid, sen mielestä on myös hauskaa näyttää pitkä esimerkki ja sen jälkeen todeta omaan nauruunsa että ehei tyhmät, eihän sitä voi näin tehdä, kunhan testasin teitä. :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti