torstai 20. lokakuuta 2011

We're far from home, it's for the better, what we dream, it's all that matters

Torstai-iltaa sinnekinpäin! Ajattelin nyt vohdoin laittaa muutaman kuvan jotka sain kavereilta metsästettyä meidän ryhmäyttämisreissusta tuonne Puolan vuoristoon, eikö kuulostakin eksoottiselta ;). Näitä ei montaa ole, mutta asia välittyy kuitenkin!

Majoituttiin koko 60 IB-opiskelijaa tuollaiseen tosi perinteiseen eurooppalaiseen pieneen majataloon, jossa oli kolmen-neljän hengen huoneita, oikein kodikasta!
...ja tämänhän takia siellä oltiin, harjoittelemassa marraskuun lopussa tapahtuvaa WrocMun-konferenssia varten. Kyseessä on siis meidän järjestämä YK-maailmankonferenssin jäljitelmä, johon kerääntyy osallistujia ympäri Puolan ja Euroopan. Tästä lisätietoja kiinnostuville. Huomatkaa mun melkein oikeinkirjotettu nimi ECOSOC Russian kohdalla :D.
Weronika, Iga i Mateusz <3

Agata ja Sujin...





Illalla velvollisuuksien loputtua meno tietysti yltyi, mutta loistava reissu oli, täällä on ihan huippuihmisiä! Vaikka kova ikävä sinne onkin, ja vanhaan kouluun yms yms, oon tosi ilonen uudessa koulussa näitten uusien ihmisten kanssa, tää on kyllä huippupaikka!

Vielä vähän fiiliksiä eilisen tripla-pitkänmatikan (IB lue HL ;p) jälkeen, annetaan kuvien puhua puolestaan! Onneks huomenna on perjantai...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti