lauantai 3. joulukuuta 2011

Let's hope it's a good one, without any fear

Viikko onkin taas kulunut huippunopeesti. Meillä oli kyläilemässä äitin kaveri Reetta, jonka kanssa käytiin vähän ihastelemassa täällä viikko sitten auennutta joulutoria! Varsinkin illan pimetessä on tunnelma tuolla ihan mahtava!






Kotona keitettiin vähän Ikean glögiä ja syötiin joulun ekoja torttuja ja tietysti pipareitakin!
Perjantaina meikäläinen vietti vapaapäivää, kun kemian opettaja ei päässyt paikalle ja sattui olemaan mun ainoa aineeni perjantaina. Sen sijaan illalla vietettiin luokkakaverini Aleksanderin 18-v pippaloita - Puolan Big Brother talossa! Eihän siellä nyt tuotantokausi ollu meneillään, mutta 5 kautta siellä on kuulemma kuvattu, ja oli muuten aikamoinen mesta! Porukkaakin oli sen mukaisesti lähemmäs 200 henkeä ja railakkaat juhlat muutenkin, ja oli muuten kivaa! Näitä lisää siis ;) 

Sunnuntaina mulla on muuten edessä ensimmöinen liigapeli täällä Puolanmaalla, kun saatiin vihdoinkin kaikki lisenssisotkut hoidettua. Eihän niitä ole kuin syyskuusta asti hoidettu... Joka tapauksessa torstaisen perusteellisen lääkärikäynnin joka muuten pitää suorittaa kuulemma puolen vuoden välein sain lisenssin ja peliasun kouraan ja kutsun seurabussin mukana vieraspeliin. Vähän kyllä jänskättää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti