torstai 15. joulukuuta 2011

May your days be merry and bright and may all your Christmases be white

Hei taasen, ja alkuun pahoittelen kuvien puuttumista, nyt ei vaan löydy matskuajoten mennään ihan vaan näin tekstimuodossa :). Jouluun on vielä yli viikko, mutta täälläpäin ei kyllä oo tietoakaan lumesta - eikä varmasti tulekaan ennen aattoa. No, kaikkeahan ei voi saada, varsinkaan sekä plussapuolen kelejä ja ihanaa kotosuomalaista lumihankea, joten ehkä tyydyn tuohon ensimmäiseen tässä kohtaa. Mullahan ei tosin vielä ole joululomasta niinsanotusti tietoakaan, aatonaattoon pitäisi jaksaa painaa, vaikka numoerotkin on jo annettu. Joululomahan ei ole ruhtinaallinen, kun jo 2. päivä ollaan takasin opiskelemassa, mutta toisaalta kahden viikon puurtamisen jälkeen tammikuun puolestavälistä sinne loppuun asti on "talviloma", joten en valita :). Tosi omituinen minusta tämä järjestely, kun sitten ennen toukokuuta ei sen jälkeen ole taas lomaa, mutta tammikuussa tuo ei varmasti kauheasti haittaa!

Tänä viikonloppuna olisi vuorossa sitten viimeiset joulushoppailut, ja stressi meinaa iskeä kun tuntuu että vielä huimasti puuttuu! Ensi torstaina sitten isovanhemmat saapuvatkin meille viettämään joulunaikaa ala Poland, olivat täällä viimeksikin ja on tosi kiva että voidaan olla kaikki yhdessä sitten jouluna. Ja tietysti saadaan ehkä vähän tulkkareina jotain perinteisiä suomalaisia jouluruokia, tai ainakin joku joka ne sitten tekee aatoksi ;).

Meikäläinen on nyt pari päivää (vaihteeksi) niin sanotusti rampana, pääsi tuo jo muutamaan kertaan koettu oikea nilkka vääntymään reeneissä pahasti, niin että repeymähän sinne tuli ja kepit ja tuki piti käydä hakemassa - onneksi ei nyt kuitenkaan kovin pahasti mennyt ja oletus on että aika nopeasti päästään kepeistä ja tuesta irti ja takaisin reenaan. Harmittaa kylläkin, mutta ei voi mitään! Löysä nilkka mikä löysä haha.

Tälläinen pikainen tapahtumapäivityshän tästä tuli, läksyt kutsuu taasen, mutta enköhän mä palaile tässä lähipäivinä vähän pidemmälläkin jutulla! Sitä odotellessa, ihanaa joulunodotusta, fiilistelkää kuten mäkin fiilistelen :)

1 kommentti:

  1. Voi ei oona on taas rampa! :(( : DDD mut hei jee helmikuussa nähdään! ;)) t.makke

    VastaaPoista