maanantai 26. joulukuuta 2011

Kun loppuu aatto ja alkaa yö, ihminen on sitä mitä hän syö

Tapaninpäiviä kaikille! Siellä Suomessa taitaa olla aika myrsky - meillä noin 9 astetta lämmintä ja aurinko paistoi päivällä. Jotain etuja sentään Joulun viettämisestä ulkomailla! Mutta joo, meillä Joulu sujui rauhallisissa merkeissä Valkeakoskelta vierailevien Mummun ja Isoisän seurassa!

Aaton aattona, vieraitten saapumisen (ja mun vikan koulupäivän!) kunniaksi käytiin pyörähtämässä joulutorilla koko porukan voimin!



Tuo kuusi joulutorilla on valtava - ja tosi kaunis!


joulumielellä.................
Aattoiltana kannettiin myös sisään meidän kuusi ja tietysti koristeltiin se!

laitetaan siskon kanssa tähti aina vuorovuosina - nyt oli meikäläisen vuoro!
Aattoaamuna oli lahjat kummallisesti ilmestyneet tuonne puun alle! Syötiin aamupalaksi tietysti vähän joulukinkkuleipää ja alettiin laittaa jouluruokia valmiiksi itse illallista varten. Tässä vaiheessa mentäis myös yleensä joulusaunaan, mutta jouduttiin saunan puutteessa tyytymään lämpöisiin joulusuihkuihin, höh :(


Isi kävi ennen jouluateriaa vähän pukkeilemassa. Melkein ihan naapurissa asuu nimittäin toinen suomalaisperhe, jonka kolmesta lapsesta nuorimmainen vielä pukkiin uskoo. Läpi meni, vaikka pukkina oli tuttu setä - tyttöä taisi kyllä vähän pelottaa ;)


Kun iskä sai bisnekset hoidettua niin päästiin viimein ruokapöytään - ja taivaallisetn suomalaisten jouluherkkujen ääreen! Pöydästä löytyi kaikki vaadittava: kinkku, lanttu-, porkkana-, peruna-, ja maksalaatikko, lihapullia, juustoja, rosollia, kalaa ja erilaisia salaatteja. On se niin ihanaa kun voi kerran vuodessa syödä, no, niin paljon kuin jaksaa!




Hartaan syömisen jälkeen jaettiin tietysti lahjat - tonttuna toimi varsin innokas pikkusisko!





Ja tulihan niitä paketteja taasen, kiitos kaikille! On se lahjojen saanti vieläkin aika jänskää vaikka täysikäsiähän tässä pian ollaan herranjestas :D.


Näin meillä aattona - isosisko avaa innoissaan paketteja ja pikkusisko imuroi XD. Oikeastaan sillä tais levitä jotain lattialle avauksen tuoksinnassa ja nopsasti imuroi jäljet pois...

Ja tässä suurinosa niistä lahjoista, kiitokset vielä kerran!


1. Kaksi ihanaa yöpukua, ja muutamat villa- ja pörrösukat - niinkuin jouluun kuuluukin! 2.Pari uutta treenipaitaa. 3. Ihana tuubikaulahuivi kummeilta, ja aivan täydellisen värinen! Tässä hauskinta oli se, että aatonaatton esitin Mummulle toiveen punaisesta tuubihuivista, palmikoilla koristeltuna, ja Mummu lupasi tämän tehdä kunhan Suomeen ja lankakauppaan pääsevät. Noh, eihän ole sille tarvetta, kun paketista kuoriutui täydellinen yksilö! Kiitos :). 4. Meikkejä, meikkejä.. Sephoran ihana paketti jossa on monen luomivärisävyn lisäksi huulisävyt ja poskisävyt - laadukkailta vaikuttavat! Lisäksi MACin omavalkkaama meikkivoide, primer ja luksuksena viimeistelevä kosteussuihke haha :). 5. Ihana hirvipyyheliinat, Hackmannin Festival-ruokailuvälineet ja Pentikin salaattiottimet. 6. Tumput ja söpöt mustat säärystimet, kiitos Noora! Taitavat olla itsetekemät, vai? ;) 7. Mielettömästi huvia aiheuttanut lahja siskolta, valtaisa pyyhekumi tekstillä 'For really big mistakes' :DDDD Sopii mulle! 8. Ja myöskin Nooran lähettämä, tämäkin itsetehty donitsi-kännykkäkoru, syötävän suloinen! Wroclaw kiittää!

Näiden lisäksi sitten vähän rahaa ja muutama kynsilakka sekä yhdet korut!

Toivottavasti muidenkin Joulu sujui yhtä ihanasti kuin meidän! Huomenna varmaankin suunnataan alennusmyynneille, ja lauantaina juhlistetaankin jo vuoden vaihtumista. Rauhaisaa Joulunaikaa teillekkin! :))

ps. UIT on loistava taas tänäkin vuonna!
pps. myös uus Playstation Move fitness coach on huippu, hehe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti