torstai 5. tammikuuta 2012

Happy new year, may we all have a vision now and then


Wszystkiego najlepszego, parasta uutta vuotta kaikille! Vähän venähti taas tän päivityksen kanssa, eikä mulla tietenkään oo omia kuviakaan, mutta selitykseksi sanottakoon ettei uudenvuoden juhlintojen fiilistä voi kameralla tallentaa! Vietin tosiaan uv:ta luokkakaverillani, jonne oli koko porukka plus muitakin järjestäjän tuttuja kutsuttu. Talo oli tyhjänä ja meillä oli mitä mahtavimmat juhlat, en taida olla eläessäni syönyt ja tanssinut noin paljoa! Ennenkaikkea mahtava seura teki illan, ja huomasin, että mut on vihdoinkin otettu tohon porukkaan mukaan ihan "täysvaltasena" jäsenenä, ja jotenkin olo helpottui eikä se koti-ikävä enää olekaan niin paha asia - kohtahan meikäläinen siellä jo piipahtaakin!


Uv:n kääntöpuolena oli sitten tietty se, että koulu alkoi täydellä vauhdilla heti taas jo maanantaiaamuna. Toisaalta, huomenna ei koulua loppiaisen syystä ole, ja ensiviikon jälkeen jäädään kahdeksi viikoksi 'talvilomalle' aka meidän hiihtoloma, koska tän jälkeen ei sitten lomaillakkaan kun pari päivää pääsiäisenä ennen kesää! Katotaan mitä kehittelen/kehitellään tuolle lomalle, olis kiva tehdä jotain vähän spesiaalia :).


Ei musta mitään super bilehilettä oo tullu, mutta tänään taas mennään kun luokkatoveri Olga juhlistaa 18-v synttäreitään! Vietetään niitä eräällä klubilla tuossa keskustassa, jossa on samaan aikaan myös meidän koulun ns. 'halfway party', aika kätevää kun saa aika määrän juhlijoita noin helpolla! Se on siis suuntana tänäiltana, ja ootankin innolla! Vaatetus on kuitenkin vähän ongelma, ja hiukset mutta enköhän mä tästä haasteesta selviä...
kuvat weheartit.com

Loistavaa uutta vuotta vielä kerran sinne, meikä lähtee tästä laittautuun. Kuuloillaan taas vähän ajan päästä, sitten niitten omienkin kuvien kera ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti