torstai 26. tammikuuta 2012

You know how the time flies, only yesterday was the time of our lives

Heippa taasen! Tuleepas näitä postauksia nyt tiuhaan tahtiin, mutta on niin paljon päivitettävää mun mahtavasta reissusta! Perjantaina suuntasin pienen kaverin wanhojenkenkä-metsästyksen jälkeen ystävälleni Lauralle! Siellä vietinkin sitten kaksi seuraavaa yötä (ja päivääkin tietty XD). Ollaan Lauran kanssa yläastekavereita, ysiluokalta kun tulin samaan kouluun täältä Puolasta silloin ihan ekan kerran. Hassua on, että me ei tosiaan 'klikattu' ihan heti - ollaan aika erilaisia ihmisiä, mut sit jotenkin ehkä puolessavälin sitä ysiluokkaa me ruvettiin juttelemaan enemmän ja siitä lähtien ollaan oltu oikein huippuystäviä ja oikeita juoruakkoja...!


Suunnattiin perjantai-illan kunniaks Amarilloon syömään (=juoruamaan) ja siitä sitten vielä American Dineriin jälkkäreille, tosin meille kävi vähän huonosti, kun jälkkäreiden jälkeen oltiin niin täysiä ettei hetkeen pystytty siitä pöydästä mihinkään liikkumaan! Noh, joskus näitäkin tarvitaan! ;)


Ei sen villimpää perjantaita kuitenkaan vietetty, vaan päädyttiin ihan ihmistenajoissa takaisin Lauralle. Eihän sitä aina tarvi olla menossa, ja musta ainakin kun näin harvoin näkee näitä parhaita kamuja niin mielummin sitten hoidetaan tää 'catching up' ja hengailu kun juhlitaan villisti jossain.. 

Lauantaina suunnattiin ensin aamulla katsastamaan mun vanhan joukkueen peliä nopeesti, ja siitä sitten vähän shoppaileen! Jotain pientä tulikin ostettua, vaikka eihän toi Tampereen valikoima mikään huima ole eikä ainakaan mihinkään muuttunut!



Pakolliset pukkarinörttilasikuvatkin tuli otettua!

Illemmalla suunnattiin sitten mun (siis meijän!) toisen huippuyläastefrendin Maken luokse! Otettiin jätskipurkki mukaan ja ilmotettiin Makelle et me ollaan nyt tulossa ja hyvin sopi! Soviteltiin mm. wanhojen pukua, juoruttiin vol 100000 ja otettiin valokuvia - ihan niinkun good old times! Maken kanssa on ihana hengaa kun tulee aina niin hyvä ja positiivinen fiilis, thänks Malla!

kadehdin tota Matildan tukkaa tässä kuvassa ja muutenkin, miten toisilla on noin pitkä ja mun ei kasva ei sitten millään :((




Kiitos tytöille ihanasta seurasta, miss you already! Helmikuussa nähdään ;)


Sunnuntai aamuna suuntasinkin sitten vielä eteenpäin, siitä lisää vielä viimoisessa Suomi-postauksessa! Sain myös pahimmat läksyt tehtyä tänään, ja lauantaina on luvassa tyttöjen laskettelureissu tohon Tsekin puolelle, oijoijoi kun on kiva päästä rinteeseen - ja vielä huippuseurassa!

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti