tiistai 24. tammikuuta 2012

I see your true colors, and that's why I love you, so don't be afraid to let them show

Terveiset taasen täältä Puolasta! Pääsin siis eilen illalla turvallisesti takaisin tänne koti-Puolaan mun erittäin onnistuneelta extempore Suomen reissulta, kiitän vielä kaikkia majoituksesta ja ruokinnasta ja huolenpidosta ja tietysti kaikkia joita ehdin nähdä, mulla ainakin oli aivan mahtireissu! Ajattelin jakaa vähän tätä reissua, kun julkaistavia kuviakin on niin kamalsti, joten tässä ihan ensimmäistä osaa siis!

Mulla oli tosiaan tiistaina 17. päivä lennot, Wroclawista Münchenin kautta Helsinkiin. Vaikka ensimmäinen kone olikin viitisen minuuttia etuajassa, ei mun vaihtokiire siitä hirveästi helpottunut - 35 minuuttia isolla lentokentällä, ja vielä kun kaikenlisäksi taulusta katsoessani näin että lähtöporttihan on numeroltaan 1, ihan toisessa päässä koko kenttää! Juoksuksihan se meni mutta hyvin kerkesin, bussin ovet meni kyllä kiinni heti kun mä saavuin että eiköhän ne mua odotelleet. Koneeseen päästyä kaikki tuntui menevän normaalisti, päästiin jo kiitoradankin päähän, mutta sitten palattiin takaisin. Noin tunnin odottelun jälkeen ilmoitettiin, että meidän koneessa on tekninen virhe ja koneen vaihto on edessä. Helsinki-Vantaalle saavuin sitten lopulta kaksi tuntia myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan eikö! Mummu ja Isoisä olivatkin jo odottelemassa, ja suuntasimme sitten siitä Valkeakoskelle.


Mummulassa vietin sitten tiistai-illan ja keskiviikon. Ohjelmaan kuului mm. riistakameran tsekkaamista ja eläinten ruokkimista - matkaan lähdettiin moottorikelkalla, joka sanoi sopimuksensa irti puolessa matkassa, joten kävelyreissuhan siitä tuli, sekä koirien kanssa peuhaamista, hyvän ruuan syömistä, kortinpeluuta ja tietysti puusaunassa saunomista. Oli tosi rentouttavat pari päivää, kiitän isovanhempia mun jaksamisesta!



'

Keskiviikko iltapäivän vietin sitten Eiramummon kanssa, kahvitellen ja jutustellen, kun ei puoleen vuoteen ole sitä mahdollisuutta ollut. Mummo myös näki kuvia ja kuuli kaikki jutut meidän elostamme täällä Puolassa.



Illalla pelattiin myös korttia, Ja minähän sen raminan ylivoimaisesti voitin! Maija musta tosin myös tuli, mutta se jätettäköön omaan arvoonsa... Torstai-aamuna suuntasin sitten kyydillä ensin Pirkkalaan ja sitten Tampereelle, siitä lisää myöhemmin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti