keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Cause there’ll be no sunlight If I lose you, baby


Hyvin ansaittu tauko läksyistä koitti nyt, ja päätin siis tulla päivittelemään tänne mun Suomen reissua vol. 2! Torstaina siis suuntasin Tampereelle, tarkemmin sanottuna entiseen kouluun, Relluun. Tarkoituksena oli mennä ystävääni Sannaa vastaan, ja samalla treffata muita kavereita ennen suuntausta Ylöjärvelle. Oli kyllä vähän outoa käydä siellä, jotenkin tuli sellanen fiilis etten ois ollenkaan ollu ees poissa! Vaikka puolivuottahan tässä on jo ehtinyt kulua. Siitä sitten vanhojentanssiharjoitusten kautta juostiin (taas kerran turhaan) bussiin ja suuntasimme ylöjärvelle Sannan kanssa.



Ilta meni huippu kivasti, on oikeesti ollu ikävä näitä juttutuokioita yms. muuta hengaamista. Sitä ei oikeestaan ehdi täällä omassa arjessa huomata, kuinka paljon sitä kaipaa niitä 'vanhoja hyviä aikoja'! Me mm. juotiin herkkukaakaota, otettiin ulkona pakkasessa itselaukaisin kuvia yöpuvut päällä, juteltiin kertaa 10000 ja muutenkin vietettiin ihanaa koti-iltaa. Kiitän serkkua tästä, oli ihan mahtavaa taas kerran! :)


Perjantaina lähdin sitten aamulla Sannan mukana takaisin Rellulle, jossa vietinkin sitten koko koulupäivän! Oli ihan mielenkiintoista käydä siellä IB-tunneilla ja verrata sitten omaan kouluun, ja oli mahtavaa jutskata ihanien kavereitten kanssa ja päivittää muutenkin tapahtumista ja juoruista... 



Ihanat Jamppu ja Jenni !

Tiia ja HL-äikkä.......

wanhojenharjoittelua!

tytöt <3
Vaikka viihdynkin Puolassa nykyään tosi hyvin, ja mulla on täällä ihania ystäviä, on silti aika vaikeeta olla erossa näistä vanhemmista ystävistä, joiden kanssa on kuitenkin koettu vaikka mitä (vinkvink). Onneks nähdään taas jo vajaan kuukauden päästä kun ne wanhojen tanssit sitten koittaa.


Perjantaina matka jatkui taasen eteenpäin, mutta siitä sitten enemmän myöhemmin! 

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti