sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Eighteen and life you got it, Eighteen and life you know, your crime is time and it's Eighteen and life to go


Pahoittelen taas blogihiljaisuutta - niinkun joka kerta, pitäisköhän kattoo peiliin? Joka tapauksessa tällä kertaa mulla on ihan oikea ja kunnollinen syy. Viime tiistaina 29.5 tuli nimittäin mullakin täyteen se kunnioitettava 18-vuotta ikää, ja tästä lähtien kuuntelette sitten laillisen aikuisen juttuja! No, pakko myöntää ettei tää aikuisuus nyt niin erikoiselta oo tuntunut, enkä yhtään harmaata hiustakaan ole vielä bongannut, joten se siitä täysi-ikäisyyden riemusta, mutta teoriassahan tämä toimii vallan mainiosti! Ja viisautta ja ymmärrystä on toki tullut tietysti lisää ihan valtaisa määrä siihen 17-vuoteen verraten. 



Perhe herätti mut traditioita noudattaen aamulla suloisella synttärilaululla - tässä vaiheessa digitaalikello näytti jotakuinkin lukemia 6:00am, sillä vaikka kuinka olikin synttärisankari niin kouluun oli mentävä, vielä epäonnisesti 7:30-17:00 kyseisenä juhlapäivänä. Muistissa varmaan on että kavereiden kanssa tätä ikääntymistä juhlistettiinkin jo parisen viikkoa sitten ihan klubilla, silloin ei tietenkään vielä ikää mittarissa tuota oikeaa määrää. Huomatkaa tämä suloinen koirapehmo, joka laulaa renkuttaa happy birthday-biisiä tanssahdellen samalla mukana. Ekoilla kerroilla ihana, 20:n toiston jälkeen jo hippasen rasittava. Ihana herätys silti ;).

Aamulla mulle myös ilmotettiin että illaksi on varattuna pöytä ravintolasta vielä erikseen juhlistamista varten - ja minä hyväuskoisena tietysti söin vanhempien pajunköyttä. Oikeasti, kun viimein jälkeen viiden rahjustin kotiin koulusta, odottikin mua sohvien ja pöytien taakse ansiokkaasti piiloutunut Suomipoppoo, jotka se äiti olikin kutsunut meille viettämään tätä juhlaa. Olin varsin häkeltynyt, mutta aikas mukavahan se oli yllärijuhlat saada! Äiti olikin oikein panostanut, täytekakunkin leiponut.


Sankari sai tietysti lisää lahjoja ja onnentoivotuksia, ja sai puhaltaa (ja sytyttää...) täyden määrän eli 18 kynttilää tuon kakun päältä. Kerrallahan se onnistui, eihän sitä muuten oltaisi 18-vuotta reenattu, ja toive tietysti laitettiin ilmaan. Katsotaan josko se siitä toteutuisi!




Kiitokset vielä huisisti kaikille muistaneille - niin korttien, lahjojenkin kuin ihan sen 'perinteisen' facebookinkin muodossa! 


Sainhan mä myös toki ihan hirveesti kaikkia lahjoja, ajattelin tähän esitellä nämä perheeltä saadut :). Äiti oli kaikessa kortti-intoilussaan väsännyt mulle ihanan keittokirjan, jonka sisältöä koristavat äitin ihana skräppäykset sekä kuvituksena pikku-Oona - hyödyllisiä reseptejä unohtamatta! Ehkä mä joskus vielä kykenen elättämäänkin itseni, nyt kun kerran on keittokirjakin apuna. Toivottavasti tää ei tosin ollut vinkki, enmä vielä vuoteen ole mihinkään lähdössä äiti-kulta ;).
makkaranpaistotekniikka on ainakin 10+ !

Pikkusisko, mun maun tietysti tuntien oli mua muistanut aivan ihanalla kassilla! Tuohan on siis iso, pyörällinenkin vielä, eli toimii vetolaukkuna, ja kaiken lisäksi teemaltaan varsin sopiva tälläiselle Lontoo-fanille. Takuuvarmasti hittituote jokareissuun!


No, sain mä tietysti vielä tälläsen uuden lelunkin... Vanha puhelinkin oli sopivasti just ruvennut kenkkuilemaan! Tän kanssa pieneksi mutkaksi meinasi osoittautua microsimkorttiin vaihtaminen, mutta kyllä se taas hoitui pienellä vänkäyksellä - niinkuin täällä yleensäkin. Muuta en voi kyllä sanoa että vallan ihana on, kaunis kuin mikä ja helppo käyttää - unelmapuhelin siis!


Ja loppukevennyksenä mummulta postipaketin mukana tullut lahja, nimittäin se mummun jo lupaamakin punainen avo-auto! Merkiltään oli kyllä Aston Martin sen luvatun Ferrarin sijaan, mutta ehkä mä kestän - kaunishan se on silti ;). Pitäis tosin olla se korttikin vielä niin pääsis joskus ihka oikeella autollakin huristeleen ettei tartte loppuikää tyytyä tähän leluversioon...


Ihania kesälomia sinne ja onnea valmistuneille, me pusketaan vielä kuukausi! 

2 kommenttia:

  1. Myöhästyneet synttäri onnittelut sinulle Oona! Ihania lahjoja olet saanut = )
    -Tiina-

    VastaaPoista