keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Make believe, you don't care, take a chance, sometimes it's all you need


Nopeita kuulumisia kera viime viikonlopun pippalokuvien! Eivät tosin ole mun ottamia, vaan ystävän. 

Keskiviikossa mennään, tai illassa jo, ja perjantaina alotellaan sitten pienimuotoista lomaa, nimittäin koko ensi viikko ja sitä seuraavasta viikostakin muutama päivä on kokonaan lomaa, IB-examien ja Puolan lukion kirjotusten takia. Ei valittamista! Mulla ei tosin oo mitään isoja suunnitelmia, äitin kanssa piipahdetaan Berliinissä käymässä, kun sisko on turnauksessa ja iskä työreissussa, mutta muuten sitten kai ihan vaan lomaillaan! Kaikki, siis ihan kaikki kaverit on kyllä jossain reissussa, että vähän yksinäinen viikko tulee, mutta onneks on sentään äiti jonka kanssa käydä aamulla salilla, ettei ihan hulluksi tule!

<3


Mulla on lauantaina nyt sitten virallisesti ihan eka ajotunti, katotaan kuinka mun käy sen Clion ratissa - ohjeistin mm. äitin ja kaverit pysymään sisätiloissa, ihan vaan varmuuden vuoksi. Autokoulu on täällä (kuten oon jo aika monasti tainnut sanoa...) halvempaa kuin Suomessa, mutta itse inssi on myös huimasti vaikeampi, ja harva pääsee ensiyrittämällä läpi - mukaanlukien toverini Olga, joka kävi juuri varaamassa ajan uusintaan. 

juhlakalut vol. 1

juhlakalut vol. 2


Olin tänään koulun edessä pihalla ystävieni kanssa, kun ohitsemme kävellyt iäkäs mummo, luultavasti englannin kielestä ärsyyntyneenä tokaisi meille että 'Shut up please'. Noh, emmehän me siitä moksiskaan vaan jatkoimme juttuamme, hyräilin jotain kappaletta josta olimme juuri keskustelleet, ja eikös mummo kävele takaisin luoksemme ja ala kovaan ääneen Puolaksi toitottamaan jotakin. Ystävieni käännöksen perusteella mummo oli huutanut, että 'olemme Puolassa, jossa on eri säännöt, ja pitää osata käyttäytyä julkisilla paikoilla' ynnä muuta vastaavaa. Hieman erikoinen reaktio sanoisinko, ensimmäinen laatuaan, ja kohteena kuitenkin en vain minä vaan puolalaiset kaverinikin, vaikka tuskin tämä kyseinen rouva sitä ymmärsi, vaikka yksi heistä puolaksi anteeksipyynnön sanoikin. Aivan aiheeton tosin, eihän kukaan mummokaan voi ihmisiä kieltää toisilleen puhumasta! Huumoria tästä tapauksesta kyllä viljeltiin.. 




Nyt taidan suunnata jo pikkuhiljaa nukkumaan, toissa yönä venyi vähän myöhään, kun typeryyksissäni jätin Matikan Portfolion hippasen viime tippaan, ja noh, kiirehän siinä tuli, ei niitä kompleksilukuja ihan yhdessä viikonlopussa tehtykään! Onneksi oli yöllä aikaa... Kuulemisiin taas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti